1. Home
 2.  »  
 3. Contact
 4.  »  
 5. Samenwerkende organisaties

CONTACT

Wilt u contact opnemen met het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken? Wij helpen u graag. Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u contact of een huisbezoek plannen met de casemanager dementie in uw gemeente? Gebruik dan niet dit contactformulier maar klik hier en vul het contactformulier in van uw gemeente.

Wilt u liever een medewerker spreken? Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 026-3790001.


  account_circle


  email


  phone


  message


  create

  OVER ONS

  Het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken biedt praktische ondersteuning aan mensen met dementie en hun naasten. Het is een samenwerkingsverband van de gemeenten Arnhem, Overbetuwe, Rheden/Rozendaal, Lingewaard en Renkum. 

  Ons doel
  We bieden mensen met dementie en hun mantelzorgers ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen in hun eigen gemeente. Als overkoepelende organisatie brengen we alle informatie overzichtelijk samen om het leven voor de persoon met dementie en zijn familie makkelijker te maken.

  Onze uitgangpunten
  Dementie is onderdeel van het normale leven. Als netwerk willen wij de eigen regie en zelfredzaamheid van mensen met dementie en hun mantelzorgers versterken. 

  Ondersteuning
  We bieden praktische ondersteuning volgens de kwaliteitsnormen van de zogeheten Zorgstandaard dementie. Deze afspraken over goede zorg bij dementie staan bij ons centraal.

  Samenwerking
  Om goede zorg te bieden faciliteren we de samenwerking tussen professionals en vrijwilligers op de gebieden (mantel)zorg, welzijn en wonen. Op regionaal en gemeentelijk niveau. Gezamenlijk zetten we ons in voor initiatieven voor kwaliteitsverbetering, deskundigheidsbevordering en technologische ondersteuning.

  SAMENWERKENDE ORGANISATIES

  We gebruiken de Zorgstandaard dementie als kwaliteitswaarborg voor de zorg en dienstverlening.

  feedback_caps.png