A Tekstgrootte verkleinen. A Tekstgrootte herstellen. A Tekstgrootte vergroten.

  1. Home
  2.  »  
  3. Contact

CONTACT

Wilt u contact opnemen met het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken? Wij helpen u graag. Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u liever een medewerker spreken? Op werkdagen zijn wij van 08:30 – 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 026-3790001.


account_circle


email


phone


message


create

OVER ONS

Het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken biedt praktische ondersteuning aan mensen met dementie en hun naasten. Het is een samenwerkingsverband van de gemeenten Arnhem, Overbetuwe, Rheden/Rozendaal, Lingewaard en Renkum. 

Ons doel
We bieden mensen met dementie en hun mantelzorgers ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen in hun eigen gemeente. Als overkoepelende organisatie brengen we alle informatie overzichtelijk samen om het leven voor de persoon met dementie en zijn familie makkelijker te maken.

Onze uitgangpunten
Dementie is onderdeel van het normale leven. Als netwerk willen wij de eigen regie en zelfredzaamheid van mensen met dementie en hun mantelzorgers versterken. 

Ondersteuning
We bieden praktische ondersteuning volgens de kwaliteitsnormen van de zogeheten Zorgstandaard dementie. Deze afspraken over goede zorg bij dementie staan bij ons centraal.

Samenwerking
Om goede zorg te bieden faciliteren we de samenwerking tussen professionals en vrijwilligers op de gebieden (mantel)zorg, welzijn en wonen. Op regionaal en gemeentelijk niveau. Gezamenlijk zetten we ons in voor initiatieven voor kwaliteitsverbetering, deskundigheidsbevordering en technologische ondersteuning.

SAMENWERKENDE ORGANISATIES

We gebruiken de Zorgstandaard dementie als kwaliteitswaarborg voor de zorg en dienstverlening.

feedback_caps.png